Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιούνιος, 2024

ΕΚΤΙΝΑΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ!

Εικόνα
  ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ Αναμορφώθηκε για 5η φορά ο προϋπολογισμός του έτους 2024 στο Δήμο Ηλιούπολης με τις δαπάνες για απομαγνητοφώνηση και ηχογράφηση των δημοτικών συμβουλίων να εκτοξεύονται.

"ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΥΡΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ 112" ΛΕΝΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΕΣ

Εικόνα
  ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΩΝΗ "Καταιγίδα" μηνυμάτων από το 112 και το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας έλαβαν χθες οι κάτοικοι της Ηλιούπολης.

ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΤΑΝ ΤΟ " ΜΙΝΙ" ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΣΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΥΜΗΤΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ

Εικόνα
  ΣΤΑ...ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ Μπλακ αουτ προκλήθηκε σε αρκετές περιοχές της Ανατολικής Αττικής προχθες Παρασκευή 28/6 βράδυ γύρω στις 10.30 μ.μ.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΠΑΡΕΒΗ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Η ΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΡΜΑ Η' ΟΧΙ;

Εικόνα
  ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ "Ακατάλληλη για τη θέση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου" χαρακτήρισε την κα Δήμητρα Κορμά ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Παπαδάτος κάνοντας λόγο για "αντιδημοκρατική συμπεριφορά". 

ΜΠΑΡΑΖ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 112 ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ - ΠΥΡΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ, ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ

Εικόνα
  ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΟΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΙΣΣΕΣ Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ήχησε το 112 και στην Ηλιούπολη, όπου καλούσε τους κατοίκους των απειλούμενων από τη φωτιά στην Κερατέα περιοχών να απομακρυνθούν. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΠ "ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" - ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Εικόνα
  28 ΕΩΣ 3Ο ΙΟΥΝΙΟΥ Τρίτη και...τελευταία ημέρα γιορτής για παιδιά σήμερα από "Το Χαμόγελο του Παιδιού" στην Πλατεία Φλέμινγκ στην Ηλιούπολη.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Εικόνα
  ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ολοκληρώνονται σήμερα Κυριακή 30/6 οι ετήσιες εκθέσεις ζωγραφικής ενηλίκων των Εργαστηρίων Τέχνης Δήμου Ηλιούπολης με τη στήριξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ - ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΤΗ Ο ΧΡΟΝΙΚΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ

Εικόνα
  ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Μέσα σε  6 μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής και μετά από εργασίες με πυρετώδεις ρυθμούς, ολοκληρώθηκε το σχέδιο αστικής προσβασιμότητας στο δήμο Ηλιούπολης.

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

Εικόνα
  ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Διακόπτονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής Λεωφορειακής Γραμμής από αύριο Δευτέρα 1/7 και για όλη τη θερινή περίοδο στο δήμο Ηλιούπολης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - O NEKTAΡΙΟΣ, ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΘΛΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΑΡΙΣΤΕΥΣΕ ΚΑΙ...ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ!

Εικόνα
    "ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ" ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ Συγχαρητήριο μήνυμα απήθυνε το αθλητικό σωματείο της πόλης μας "Γύμναθλος Ηλιούπολης" στον αθλητή του και πρωταθλητή Ελλάδας στο τραμπολίνο Νεκτάριο Παπαδάτο για το γεγονός ότι αρίστευσε και στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

"ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ" ΜΕ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ, ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ! ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΥΣ "Δ.ΚΙΝΤΗΣ" ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Εικόνα
  ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ Mετά από δύο επιτυχημένους θεατρικούς χειμώνες με απανωτά sold out στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, το έργο "Διάλεξε το θάνατό σου αγάπη μου" του Ρόμπερτ Τομά, σε διασκευή και σκηνοθεσία Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα ξεκινά την καλοκαιρινή του περιοδεία.

Δ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ : "Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ"

Εικόνα
  ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Για "σκοτεινές εποχές και τακτικές" κάνει λόγο σε ανάρτησή του ο επικεφαλής της παράταξης "Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη" με φόντο την παρουσία αστυνομικών στο δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης 28/6.

ΔΕΙΤΕ ΤΡΕΙΛΕΡ - ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ "ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ" ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ 'CINE ΜΕΛΙΝΑ' ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Εικόνα
  ΔΕΙΤΕ ΤΡΕΙΛΕΡ Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμοί οι προβολές ταινιών για τη θερινή περίοδο στο Δημοτικό Κινηματογράφο Ηλιούπολης "Μελίνα Μερκούρη" (Λεωφ. Ειρήνης 50).

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ : ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΥΜΗΤΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ - ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Εικόνα
ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΚΕΡΜΙ, ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ Διακοπές ρεύματος υπάρχουν αυτή την ώρα σε διάφορες περιοχές της Αττικής και στην Ηλιούπολη.

ANAKOINΩΣΗ ΜΕ ΒΕΛΗ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΗΛΙΟΥ-ΠΟΛΙΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ" : "ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ - ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟ;"

Εικόνα
  "ΞΥΠΝΑ ΜΝΗΜΕΣ ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ" Με μία ανακοίνωση γεμάτη βολές η παράταξη του Θοδωρή Παπαδάτου καταδικάζει απερίφραστα την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο.

Γ.ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ : "ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ"

Εικόνα
  "ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;;" Για "θεσμική κατηφόρα" κατηγορεί τον δήμαρχο Ηλιούπολης Στάθη Ψυρρόπουλο, ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης με φόντο τα αδιανόητα, τραγικά και πρωτοφανή που συνέβησαν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΣΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ - "ΡΗΜΑΖΕΙ" Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

Εικόνα
  ΔΕΙΤΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Mπoρεί η επένδυση στο Ελληνικό που θα ωφελήσει το συγκεκριμένο προάστιο και θα βλάψει το εμπόριο στους όμορους δήμους να μην έχει γίνει, ωστόσο σοβαρά οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζουν καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται εμπορικά στη Λεωφόρο Ειρήνης.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Εικόνα
  ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ Παραδοσιακή μουσική βραδιά διοργανώνει σήμερα Παρασκευή 28/6 στις 9 μ.μ. ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θεσσαλών Ηλιούπολης.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - "ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" : ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ

Εικόνα
  ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ Καλοκαιρινή γιορτή για τα παιδιά διοργανώνει "Το Χαμόγελο του Παιδιού" με την υποστήριξη του δήμου Ηλιούπολης, γιορτή που θα λάβει χώρα σήμερα Παρασκευή 28/6 από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 τη νύχτα.

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΕΠΕΚΤΕΙΝΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΥΠΑ Ο Σ.ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟΣ

Εικόνα
  ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ Στην επέκταση των συμβάσεων τεσσάρων εργαζομένων του προγράμματος ΔΥΠΑ για άλλους 12 μήνες προχώρησε ο δήμαρχος Ηλιούπολης Στάθης Ψυρρόπουλος. 

"ΠΥΡΙΝΗ" ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Εικόνα
  "ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ" Ανακοίνωση με αιχμές εξέδωσε η δημοτική παράταξη "Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης" με αφορμή τα πρωτοφανή και θλιβερά γεγονότα στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλιου της πόλης.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ : ΦΩΝΕΣ, ΑΠΕΙΛΕΣ, ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ -ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Εικόνα
     ΞΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Πρωτόγνωρα πράγματα συνέβησαν στη σημερινή επεισοδιακή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης, η οποία διεκόπη τρεις φορές.

"ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ;" - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Εικόνα
  "ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΟΡΧΗΣΤΡΕΣ" Καλοκαιρινές δράσεις για παιδιά 8 έως 16 ετών που παίζουν κάποιο μουσικό όργανο με τίτλο "Παίζουμε μουσική;" οργανώνουν τα Μουσικά Εργαστήρια Δήμου Ηλιούπολης.

ΜΕ...ΠΑΝΟ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΔΩΣΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Εικόνα
  ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο πραγματοποίησε σήμερα στις 12 μ.μ. το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης.

ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΙΣΣΕΣ...

Εικόνα
  ΛΟΓΩ  ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ματαιώθηκαν τα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας για τη Γραμμή 2 & 3  από τις 10 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη 27/6.

ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΡΙΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΑΠ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Εικόνα
  ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Αποφάσεις χορήγησης άδειας εκμετάλλευσης ενός περιπτέρου και εκμίσθωσης δικαιωμάτων εκμετάλλευσης  δύο περιπτέρων έλαβε ο Στάθης Ψυρρόπουλος.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ...

Εικόνα
  ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη 27/6 και ώρα 5 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο στην Ηλιούπολη στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου "Κώστας Κονδύλης" (Σοφοκλή Βενιζέλου 114).

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Εικόνα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΙ ΟΧΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος αύριο Παρασκευή 2/6 σε οδούς περιοχών της Ηλιούπολης, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΖΕΜΑ ΞΕΡΩΝ ΧΟΡΤΩΝ : ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΕΣ.

Εικόνα
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ Επιπλέον χρηματοδότηση στους δήμους της Αττικής ύψους 300.000 ευρώ για το μάζεμα ξερών χόρτων προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος.

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΙΧΜΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Εικόνα
  ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Στο πλευρό του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης τάσσεται ο ΣΓΗ που θα δώσει το παρών στην αυριανή συγκέντρωση στις 12 μ.μ. στο Δημαρχείο.

"ΑΣΠΙΔΑ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ" ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΑΣ - ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Εικόνα
  ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Στην πρόσληψη άλλων πέντε  εργατών δασοπροστασίας με 4μηνες συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου προχώρησε ο δήμαρχος Ηλιούπολης Στάθης Ψυρρόπουλος για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών του δήμου.

Γ. ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ : "ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ"

Εικόνα
  ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ Ο μεγαλομέτοχος της Ηλιούπολης, μετά την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας, προέβη σε δήλωση στη "Δίκη". 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΘΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΠ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ!

Εικόνα
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ "Aνέλπιστα καλά" πήγε το χειρουργείο του μικρού Παναγιώτη ο οποίος φοιτά στο Ειδικό Σχολείο της πόλης μας και μετέβη στην Αμερική για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

"ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΡΟΛΑ" ΑΥΡΙΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΔΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Εικόνα
  ΘΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Στάση εργασίας έχει κηρύξει για αύριο Πέμπτη 27/6 το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης και καλούν τους εργαζομένους σε συγκέντρωση στο Δημαρχείο στις 12 μ.μ.

ΕΞΕΛΕΓΗ ΝΕΟ ΔΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟΝ ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ

Εικόνα
  ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ Στις κάλπες έσπευσαν τα μέλη του Γ.Σ.Η. στις 19/6 για να την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του ιστορικού συλλόγου.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ "ΡΙΝΓΚ" ΚΑΙ..."ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ" ΣΕΦΤΕΛΗ-ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ - ΕΠΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ...Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!

Εικόνα
  " ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΠΟΞ" ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ Επικές ατάκες ακούστηκαν στη σημερινή ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής στην Ηλιούπολη, ενώ δεν έλειψε και το πολιτικό "μποξ" μεταξύ του δημάρχου Στάθη Ψυρρόπουλου με τον πρώην δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη και τον πρώην αντιδήμαρχο Κώστα Σεφτελή.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ...

Εικόνα
  ΠΛΗΘΩΡΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ Συνεδριάζει σήμερα Τρίτη 25/6 στις 7 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο στην Ηλιούπολη.

ΜΠΑΡΑΖ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ...

Εικόνα
  ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ Νέα έκτακτη διακοπή νερού σήμερα Τρίτη 25/6 στην Ηλιούπολη, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΥΔΑΠ.

ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΛΠΕΣ ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΡΗΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Εικόνα
  ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ  Για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου ψήφισαν τα μέλη του Συλλόγου Κρητών Ηλιούπολης.