ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ : ΦΩΝΕΣ, ΑΠΕΙΛΕΣ, ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ -ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

  

 ΞΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Πρωτόγνωρα πράγματα συνέβησαν στη σημερινή επεισοδιακή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης, η οποία διεκόπη τρεις φορές.

Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα του γνωστού  εκδότη-μπλογκερ της πόλης μας Μάκη Παπαδάτου με φόντο την ανάθεση από το δήμαρχο σε νέο προμηθευτή του δήμου με μεγαλύτερο κόστος , αντί του προηγούμενου .

Ερώτηση απήυθυνε ο Θοδωρής Παπαδάτος, επικεφαλής της παράταξης "Ηλίου-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη" γιατί έγινε απευθείας ανάθεση και δεν προκηρύχθηκε μειοδοτικός διαγωνισμός.

Ο δήμαρχος Ηλιούπολης απέδωσε  την ανάθεση στον ακριβότερο προμηθευτή σε δύο λόγους : 1ον στην ταχύτητα με την  οποία πρέπει να γίνει η διαδικασία και 2ον στην προηγούμενη εμπειρία του νέου προμηθευτή επί εποχής Βαλασόπουλου, αναφέροντας ότι το δημοσίευμα είναι ψευδές ότι ο νέος προμηθευτής δεν είχε εμπειρία.

Αναφερόμενος στο δημοσίευμα ο Στάθης Ψυρρόπουλος είπε : "Δεν θα το αφήσω έτσι.." τονίζοντας ότι σε αυτό γίνεται αναφορά σε μέλη της οικογένειάς του, όπως στη μητέρα του.

Ο δημοσιογράφος-μπλόγκερ παρέστη ως κάτοικος στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ζήτησε το λόγο να μιλήσει και δεν του δόθηκε.

Η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κα Κορμά ανέφερε ότι ο ιδιοκτήτης του μπλογκ έβγαζε φωτογραφίες και του ζήτησε να  αποβληθεί από την αίθουσα, ενώ παραίνεση για αποχώρηση από την αίθουσα έκανε και ο κ. Κεφαλάς, που ανήκει στο προεδρείο. 

Εκλήθη η αστυνομία η οποία αργότερα παρέστη έξω απ την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το πρωτοφανές περιστατικό η παράταξη Χατζηδάκη και η παράταξη Μπουγά αποχώρησαν.

Το γεγονός καταδίκασε και ο Θοδωρής Παπαδάτος, ο οποίος παρέμεινε στην αίθουσα για τους εργαζομένους όπως είπε, όπου πήρε τον λόγο η πρόεδρος κα Καραγιαννίδου.  

Για την σημερινή εικόνα του δημοτικού συμβουλίου ζήτησε συγνώμη ο δήμαρχος Ηλιούπολης Στάθης Ψυρρόπουλος.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο την επεισοδιακή συνεδρίαση ΕΔΩ


Σχόλιο ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ

Θλιβερά τα όσα συνέβησαν στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο. Ο δημότης, η δημότισσα ενδιαφέρεται να ακούσει για τα προβλήματα της καθημερινότητάς του-της και αντικρίζει αυτές τις σκηνές στο Youtube, απογοητεύεται....Ηρεμία, ψυχραιμία, αντιπαράθεση μέσα σε πλαίσια που δεν φεύγουν απ τα όρια...


Photo credit : ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΩΝΗ blog

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ - ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΤΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ : ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ KAI ANHMEΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!