ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ : ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ KAI ANHMEΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!


 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ; ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ενώ σε αρκετούς δήμους τα συνεργεία καθαριότητας βγαίνουν στους δρόμους για να εργαστούν και Σαββατοκύριακα, σε ένα δήμο "τερμάτισαν το...κοντέρ" της διατήρησης της καθαριότητας φέτος ανήμερα τα Χριστούγεννα και ανήμερα Πρωτοχρονιά.

Έτσι στο δήμο Καλαμάτας, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της Υπηρεσίας Καθαριότητας, πραγματοποιήθηκε αποκομιδή απορριμμάτων ανήμερα τα Χριστούγεννα καθώς και 1η Ιανουαρίου 2024. 
Σύμφωνα με τον διαδικτυακό ιστότοπο της τοπικής εφημερίδας "Ελευθερία" και με το διαδικτυακό ιστότοπο της εφημερίδας "Θάρρος", απορριμματοφόρα βγήκαν σε κεντρικά σημεία της πόλης για την αποκομιδή σύμμικτων και ανακυκλώσιμων απορριμμάτων, ενώ μηχανικό σάρωθρο καθάρισε κεντρικές οδούς! 
Να υπενθυμίσουμε ότι σε ορισμένους δήμους οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα εργάζονται και τα Σαββατοκύριακα για να διατηρηθούν καθαρές οι πόλεις. Για παράδειγμα στο δήμο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το διαδικτυακό ιστότοπο της εφημερίδας "Μακεδονία" , κάθε Σάββατο εργάζεται το 50% του προσωπικού στην καθαριότητα και κάθε Κυριακή το 25% του προσωπικού.  Και στο δήμο Αλίμου όμως, που είναι δήμος των Νοτίων Προαστίων στα οποία ανήκει η Ηλιούπολη, πραγματοποιείται αποκομιδή απορριμμάτων Σάββατο και Κυριακή.
Ελπιζουμε από τη νέα δημοτική αρχή προσεχώς και στην πόλη μας Σαββατοκύριακα ενα μερος των εργαζομένων του δήμου να βγαίνουν στους δρόμους για μια καθαρή πόλη, αλλά και ανήμερα γιορτές!
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΩΝΗ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ - ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΤΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ