ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - O NEKTAΡΙΟΣ, ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΘΛΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΑΡΙΣΤΕΥΣΕ ΚΑΙ...ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ!

  "ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ" ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ

Συγχαρητήριο μήνυμα απήθυνε το αθλητικό σωματείο της πόλης μας "Γύμναθλος Ηλιούπολης" στον αθλητή του και πρωταθλητή Ελλάδας στο τραμπολίνο Νεκτάριο Παπαδάτο για το γεγονός ότι αρίστευσε και στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Ο Νεκτάριος, που αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Υμηττού, αρίστευσε στις Πανελλαδικές πετυχαίνοντας με υψηλούς βαθμούς την εισαγωγή του στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς δεν σταμάτησε τον  πρωταθλητισμό, καθώς είναι πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής στο τραμπολίνο και μέλος της Εθνικής Ομάδας.

Ο νεαρός αθλητής του Γύμναθλου Ηλιούπολης μίλησε στο protothema.gr : "Στη Φυσική τέλειωσα τα θέματα σε 1 40', έχω μάθει να κάνω γρήγορα για να προλαβαίνω τις προπονήσεις".

"Στη Φυσική κατάφερα να πάρω 99 στα 100, μου ξέφυγε ένα σωστό-λάθος...Στα Μαθηματικά πήρα 18,5, στη Χημεία 19,1 και στην Έκθεση κατακρεουργήθηκα με 14,3" λέει γελώντας ο Νεκτάριος.

Δείτε την συγχαρητήρια ανάρτηση του σωματείου Γύμναθλος Ηλιούπολης :


Δείτε φωτο του αθλητή του Γύμναθλου Ηλιούπολης και πρωταθλητή αλλά και αριστούχου :




Με πληροφορίες από protothema.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ - ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΤΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ : ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ KAI ANHMEΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!