ΠΟΛΙΤΙΚΟ "ΡΙΝΓΚ" ΚΑΙ..."ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ" ΣΕΦΤΕΛΗ-ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ - ΕΠΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ...Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!


 


"ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΠΟΞ" ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ

Επικές ατάκες ακούστηκαν στη σημερινή ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής στην Ηλιούπολη, ενώ δεν έλειψε και το πολιτικό "μποξ" μεταξύ του δημάρχου Στάθη Ψυρρόπουλου με τον πρώην δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη και τον πρώην αντιδήμαρχο Κώστα Σεφτελή.

Με αφορμή την ανάρτηση του πρώην δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη όπου ανέφερε, με αφορμή τα θαλάσσια μπάνια του Ηλιουπολίτη στην παραλία του Ελληνικού, "Aν δεν αντιμετωπίζει τους Ηλιουπολίτες ως Εσκιμώους στους οποίους θέλει να πουλήσει πάγο, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβάρά" ο δήμαρχος Στάθης Ψυρρόπουλος ανέφερε σκωπτικά : "Θα τα πούμε και την Πεμπτη, αν θέλετε θα φέρουμε και τους Εσκιμώους"!!

Με αφορμή τα αντιπλημμυρικά έργα που έχουν ολοκληρωθεί στο δήμο μας μόλις στο 22%, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης σε υψηλούς τόνους είπε : "Τότε να πούμε στους Ηλιουπολίτες στην Αγία Μαύρα να βάλουν τα βατραχοπέδιλα και να περιμένουν"!!


"Δυναμιτίστηκε" το κλίμα

Σφοδρή αντιπαράθεση προκλήθηκε μεταξύ του δημάρχου Στάθη Ψυρρόπουλου και του πρώην αντιδημάρχου της παράταξης "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" Κώστα Σεφτελή.

Ο επικεφαλής της διοικούσας παράταξης κ. Ψυρρόπουλου απέδωσε χαρακτηρισμό τον οποίο ανακάλεσε, ενώ ο πρώην αντιδήμαρχος άφησε υπόνοιες κατά του δημάρχου. 

Στη συζήτησε εισήλθε και ο πρώην αντιδήμαρχος Γιάννης Ανζινάς ο οποίος επανέλαβε την τοποθέτησή του στο φέισμπουκ, αποκαλώντας τον Στάθη Ψυρρόπουλο "Αντιδήμαρχο Αργυρούπολης" σημειώνοντας ότι αυτή είναι πολιτική τοποθέτηση, με τον δήμαρχο κ. Ψυρρόπουλο να ζητά να επιχειρηματολογήσει επί αυτής της κατηγορίας.

 

Σχόλιο ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ

Στεκόμαστε στο ότι 3 μήνες πριν το Σεπτέμβρη τα αντιπλημμυρικά είναι στο 20% με ευθύνη της προηγούμενης και της τωρινής διοίκησης (σε μικρότερο βαθμό) οπότε...ο Θεός να βάλει το χέρι του! 


Photo credit : ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΩΝΗ blog

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ - ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΤΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ : ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ KAI ANHMEΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!