ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΣΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ - "ΡΗΜΑΖΕΙ" Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

 ΔΕΙΤΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Mπoρεί η επένδυση στο Ελληνικό που θα ωφελήσει το συγκεκριμένο προάστιο και θα βλάψει το εμπόριο στους όμορους δήμους να μην έχει γίνει, ωστόσο σοβαρά οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζουν καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται εμπορικά στη Λεωφόρο Ειρήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν επιχειρήσεις που δυσκολεύονται να πληρώσουν τα ενοίκιά τους στην ώρα τους, τη στιγμή που αυτά έχουν εκτοξευτεί στην πόλη μας. Συνεπώς τα σταθερά τους κόστη τραβούν την...ανηφόρα.

Από τη μία δεν είναι λίγοι οι ιδιοκτήτες-ενοικιαστές που διατηρούν σταθερές τις τιμές των ενοικίων τους για να εισπράττουν στην ώρα τους, αλλά η ακρίβεια στα τρόφιμα αναγκάζει τους Ηλιουπολίτες και τις Ηλιουπολίτισσες να περιορίζουν τις δαπάνες τους στα εμπορικά καταστήματα της πόλης, για να τα βγάλουν πέρα, με οδυνηρή συνέπεια τη μείωση των εσόδων των επιχειρήσεων στη Λεωφόρο Ειρήνης.

Η ανοδος των τιμών από τους προμηθευτές τους αυξάνει και τα μεταβλητά έξοδα των καταστηματαρχών.

Παράλληλα η έλλειψη αναπτυξιακών δράσεων από το δήμο Ηλιούπολης μεγαλώνει τον "πονοκέφαλο" των καταστηματαρχών.

Στην περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων, πολλά καταστήματα στη Λεωφόρο Ειρήνης επέκτειναν την εκπτωτική περίοδο και στο πρώτο 10ήμερο του Μαρτίου, σε μία προσπάθεια να τονώσουν τις πωλήσεις τους.

Αν κάνει κάποιος μία βόλτα στη Λεωφόρο Ειρήνης, θα δει ότι ξενοίκιαστα, με αργό αλλά σταθερό ρυθμό, αυξάνονται.

Οι δράσεις από την πλευρά της νέας διοίκησης δεν  μπορούν να περιμένουν...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΣΕ....ΡΗΧΑ ΝΕΡΑ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΤΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ - ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ


Photo credit : ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΩΝΗ blog

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ - ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΤΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ : ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ KAI ANHMEΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!