ΜΕ...ΠΑΝΟ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΔΩΣΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο πραγματοποίησε σήμερα στις 12 μ.μ. το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν πολλές γυναίκες από το Σύλλογο Γυναικών Ηλιούπολης. Η συγκέντρωση είχε παλμό και σε πλήθος ήταν 50-70 άτομα. 

Έξω από το δημαρχείο υπήρχαν και δύο περιπολικά της αστυνομίας.

Η πρόεδρος του ΣΕΔΗ Θεοδώρα Καραγιαννίδου μίλησε στους συγκεντρωμένους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, τόσο για οφειλόμενα από οικονομικής πλευράς από τον δήμο, όσο και για μέσα ατομικής προστασίας, αλλά και για τις ελλείψεις προσωπικού που υπάρχουν και κάλεσε τους εργαζόμενους σήμερα στις 5.30 το απόγευμα να δώσουν δυναμικό παρών στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης.

Δείτε φωτό :





Photo credit : ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΩΝΗ blog

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ - ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΤΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ : ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ KAI ANHMEΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!