"ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΡΟΛΑ" ΑΥΡΙΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΔΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

 ΘΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στάση εργασίας έχει κηρύξει για αύριο Πέμπτη 27/6 το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης και καλούν τους εργαζομένους σε συγκέντρωση στο Δημαρχείο στις 12 μ.μ.

Η στάση εργασίας θα είναι τρίωρη και θα διαρκέσει από τις 10 π.μ.-1μ.μ. σε δημοτική συγκοινωνία, καθαριότητα, πράσινο, συνεργείο, τεχνικό συνεργείο, καθαριότητα σχολείων και ΚΑΠΗ.

Αντίστοιχα θα υπάρξει τρίωρη στάση εργασίας 12 μ.μ.-3 μ.μ. σε δημαρχείο, ΚΕΠ, παιδικούς σταθμούς, αθλητικό οργανισμό, πολιτιστικό κέντρο κοινότητας, μουσείο και κοινωνικό παντοπωλείο. 

Στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την έλλειψη μέτρων ατομικής προστασίας και ιατρικών εξετάσεων στο 2024, τις χρόνιες ελλείψεις μονίμου προσωπικού σε αρκετές υπηρεσίες, αποζημιώσεις σε μέτρα ατομικής προστασίας που αγόρασαν απ την τσέπη τους οι εργαζόμενοι.

Παράλληλα αντιδρούν στη συνεργασία με εργολάβους και στην επερχόμενη ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών του δήμου (όπως στον τομέα της καθαριότητας όσον αφορά τα ογκώδη). 


Photo credit : ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΩΝΗ blog

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ - ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΤΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ : ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ KAI ANHMEΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!