ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΠΑΡΕΒΗ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Η ΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΡΜΑ Η' ΟΧΙ;

 ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

"Ακατάλληλη για τη θέση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου" χαρακτήρισε την κα Δήμητρα Κορμά ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Παπαδάτος κάνοντας λόγο για "αντιδημοκρατική συμπεριφορά". 

Ο γιος του εκδότη της εφημερίδας 'Σφυγμός' Μάκη Παπαδάτου συμπλήρωσε με έμφαση : "Σύμφωνα με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, οι συνεδριάσεις είναι δημόσιες και επιτρέπεται η βιντεοσκόπηση".
Αναμένουμε να τοποθετηθεί επί του θέματος και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης για να δημοσιεύσουμε την τοποθέτησή της.



Σχόλιο ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ

Εδώ υπάρχει ένα ζήτημα ερμηνείας του άρθρου του κανονισμού λειτουργίας των δημοτικών συμβουλίων (το οποίο μόνο νομικοί μπορούν να δώσουν απάντηση)....

Εάν διαβάσετε ΕΔΩ στον ιστότοπο του Υπουργείου Εσωτερικών, στο άρθρο 9 "Λειτουργία Δημοτικού Συμβουλίου" αναφέρεται ρητά αυτό που αναφέρει ο δημοσιογράφος. Το ίδιο αναγράφεται και ΕΔΩ στον ιστότοπο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος  άρθρο 11 "Δημοσιότητα των Συνεδριάσεων".

Διαβάστε τον κανονισμό (ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ) :


Photo credit : ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΩΝΗ blog

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ - ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΤΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ : ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ KAI ANHMEΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!