ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ, ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ "ΒΛΕΠΕΙ" ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ


ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Βολές στη νέα δημοτική αρχή εξαπολύει με ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης, με φόντο την επιστολή που απέστειλε ο δήμαρχος Ηλιούπολης στο Υπουργείο Εσωτερικών ζητώντας έκτακτη χρηματοδότηση.

Πίσω από την κίνηση αυτή το ΣΕΔΗ εκτιμά ότι "η νέα δημοτική αρχή προσπαθεί να προετοιμάσει και να προαναγγείλει την απόλυση 142 συμβασιούχων που εργάζονται στο δήμο μας".

Στα στοιχεία που παραθέτουν εκ μέρους του Δ.Σ. η πρόεδρος και η γραμματέας του Σωματείου, το 40% εξ αυτών των 142 συμβασιούχων, οι 28 είναι καθαρίστριες στα σχολεία, 16 καθαρίστριες στα κτίρια και 13 εργάτες και κηπουροί στο πράσινο.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση :



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ : ΜΟΝΟ ΔΕΚΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!


ΗΡΘΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 1ΟΟ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΩΡΑ


Photo credit : ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΩΝΗ blog

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ - ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΤΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ : ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ KAI ANHMEΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!