ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ : ΜΟΝΟ ΔΕΚΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

 ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΦΡΙΤΤΟΥΝ

Τραγική είναι η κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μας στον τομέα της καθαριότητας, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα της προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης μόλις δέκα απορριμματοφόρα επιχειρούν κάθε μέρα για την περισυλλογή και αποκομιδή των απορριμάτων.

Η κα Καραγιαννίδου αποκάλυψε, μιλώντας στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, ότι τα έξι από τα δέκα απορριμματοφόρα απασχολούν συμβασιούχους εργαζομένους του δήμου στην καθαριότητα.

Κατά την πρόεδρο του ΣΕΔΗ, από τα πέντε καφέ απορριμματοφόρα, δηλαδή τα απορριμματοφόρα συλλογής βιοαποβλήτων, που παρέδωσε στο δήμο Ηλιουπόλεως η Περιφέρεια Αττικής επί διοικήσεως Πατούλη το 2022, μόνο το ένα βγαίνει στους δρόμους, διότι δεν υπάρχει προσωπικό! Και αυτό το ένα βγαίνει με συμβασιούχους εργαζομένους του δήμου.

Μόλις τρία απορριματοφόρα οχήματα ανακύκλωσης βγαίνουν στους δρόμους εκ των οποίων τα δύο με συμβασιούχους.

Στη δημοσκόπηση της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ, οι δημότες Ηλιούπολης έχουν ζητήσει, όχι να απομακρυνθούν οι συμβασιούχοι, αλλά να αυξηθεί το προσωπικό στην καθαριότητα με προσλήψεις μονίμων εργαζομένων. Αυτή η λύση που προτείνουν αναδείχθηκε 2η δημοφιλέστερη (μετά την επιβολή προστίμων σε κατοίκους που δεν τηρούν τον Κανονισμό Καθαριότητας που αναδείχθηκε 1η σε ψήφους), ανάμεσα σε 10 λύσεις οπου οι δημότες μπορούσαν να επιλέξουν πολλαπλές απαντήσεις [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ]. Προφανώς η νέα δημοτική αρχή δε λαμβάνει υπόψη της τα αποτελέσματα της μέτρησης και τη γνώμη των δημοτών...

Δεδομένου ότι ισχύει ο ισχυρισμός της προέδρου του ΣΕΔΗ, δεν απασχολούνται πάνω από 40 εργαζόμενοι καθαριότητας (αν κάθε απορριμματοφόρο έχει ένα οδηγό και το μέγιστο 3 εργαζομένους για την αποκομιδή) στους δρόμους της Ηλιούπολης την ημέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ, οι σχολικοί καθαριστές-καθαρίστριες επίσης δεν υπερβαίνουν τους 40 και υπάρχει και ένας αριθμός εργαζομένων στην καθαριότητα περίπου 40-50 άτομα που δεν βγαίνουν στους δρόμους (οι πληροφορίες κάνουν λόγο λόγω θεμάτων υγείας κλπ)

Άρα έχουμε τεράστιες ελλείψεις προσωπικού στην καθαριότητα, ακόμα μεγαλύτερες στο πράσινο και φυσικά η διοίκηση Χατζηδάκη έκανε αθρόες προσλήψεις σε αλλους τομείς και σε διοικητικό προσωπικό, αφού 292 άτομα στο δήμο έχουν email (!!!) (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ ΕΔΩ) και σίγουρα υπάρχουν στα γραφεία εργαζόμενοι χωρίς e-mail άρα μιλάμε για τουλάχιστον 350 άτομα προσωπικό σε διοικητικές και άλλες υπηρεσίες, όταν καθαριότητα και πράσινο "φωνάζουν" οι ελλείψεις. ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

ΗΡΘΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 1ΟΟ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΩΡΑ


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ - ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ


ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ E-MAIL ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΕΧΕΙ!!



Photo credit : ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΩΝΗ blog





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ - ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΤΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ : ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ KAI ANHMEΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!