ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ E-MAIL ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΕΧΕΙ!!


ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Κακοδιαχείριση και μπόλικες σπατάλες στην πλάτη των δημοτών από την προηγούμενη διοίκηση του δήμου Ηλιούπολης, τη διοίκηση Χατζηδάκη.

Η νέα διοίκηση Ψυρρόπουλου, για το Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών που έκοψε η εταιρία T.B.S. S.A. στις 29 Δεκεμβρίου του 2023, πλήρωσε με χρηματικό ένταλμα 500 ευρώ στις 10 Απριλίου του 2024 (467,36 έλαβε η εταιρία τα άλλα ήταν κρατήσεις). 




Νωρίτερα είχε πληρώσει για Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών από την ίδια εταιρία που κόπηκε στις 18 Δεκεμβρίου του 2023 μία ημέρα πριν, δηλαδή στις 9 Απριλίου του 2024, 1.061,44 ευρώ πλέον ΦΠΑ, σύνολο 1.316,19 ευρώ.



Λίγο πριν αποχωρήσει από το τιμόνι του δήμου, ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης ανέθεσε με σύμβαση στις 8 Δεκεμβρίου του 2023 την "Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου" (e-mail) του δήμου στην εταιρία T.B.S. Α.Ε. Ολοκληρωμένες Μηχανογραφικές Λύσεις.


Όπως διαπιστώσαμε έκπληκτοι πληρώνει ο δήμος Ηλιούπολης 12.103,20 ευρώ ετησίως πλέον ΦΠΑ 24%, στο σύνολο 15.007,97 μόνο για υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δηλαδή e-mail!!! Σοβαρά τώρα; 15 χιλιάρικα το χρόνο μόνο για το e-mail; 

Αναλυτικότερα πληρώνουμε ως δημότες για κάθε χρήστη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το μήνα 3,30 ευρώ (επί 292 χρήστες στο δήμο)  963,60 ευρώ το μήνα συν άλλο ένα 45ευρω το μήνα για συμβουλευτικές υπηρεσίες, άρα πάνω από 1 χιλιάρικο το μήνα!
Τι ακριβώς υπηρεσίες, πέραν των συμβουλευτικών, παρέχει η εταιρία; Να φανταστούμε οι υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιλαμβάνουν υπηρεσίες για την ασφάλεια του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα της εταιρίας (δηλαδή ηλεκτρονικό ψάρεμα κλπ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

Εδώ προκύπτουν δύο συμπεράσματα:
Πρώτον, "χρυσοπληρώνουμε" το e-mail του δήμου (και θα δούμε και τι συμβάσεις έχουμε για το σάιτ του δήμου κλπ κλπ με άλλες εταιρίες στη συνέχεια)
Δεύτερον, έχουμε 292 χρήστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο δήμο Ηλιούπολης;; Μπράβο!! Τελικά είναι πολλοί μέσα στα γραφεία από τους 752 εργαζομένους στο δήμο και γι αυτό δε βλέπουμε οδοκαθαριστές, ηλεκτρολόγους, εργαζόμενους στη συντήρηση πρασίνου κλπ!!
Καημένε δημότη....

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΩΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ - ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΤΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ