"ΕΣΚΑΣΕ" Η ΒΟΜΒΑ....ΠΛΗΡΩΝΕ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ


ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Απίστευτες σπατάλες και πράγματα στα όρια του ανήθικου και του μη νόμιμου συμβαίνουν σε δήμο της Αττικής (όχι φυσικά στα βόρεια προάστια, πιο νότια)...

Δήμαρχος προεκλογικά, λίγο πριν τις εκλογές, έκοψε τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών κάποιων χιλιαδων ευρώ σε εταιρία που παρέχει διαδικτυακές υπηρεσίες μέσω ενός ειδησεογραφικού ιστότοπου, κυρίως με θέματα αυτοδιοικητικά αλλά περιέχει και άλλες ειδήσεις. Το τιμολόγιο δεν πληρώθηκε φυσικά Σεπτέμβριο αλλά αργότερα...

Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος,αν ψάξει κανείς διάφορες πηγές, είναι, όχι aftodioikisi.gr ή epoli.gr που είναι κορυφαία sites, αλλά Γ' Εθνικής! 

Μηδαμινή επισκεψιμότητα παρά τη συνεχή ροή ειδήσεων που έχει. Για να καταλάβετε για τί σάιτ μιλάμε, η αξία των διαφημίσεων που παίρνει από την Google (αυτό λέγεται traffic cost) που έχει είναι 15 περίπου ευρώ το χρόνο (!), όταν άλλα ανταγωνιστικά σάιτ για δήμους παίρνουν 3 χιλιάδες το χρόνο και 21,7 χιλιάδες το χρόνο, αν το ψάξει κανείς στα σάιτ που σου βγάζουν το traffic cost. Η αξία του μάλιστα σαν επισκεψιμότητα (αξιολογημένη ως traffic value από άλλον ιστότοπο αξιολόγησης) είναι 125 ευρώ το χρόνο (!), ενώ "ανταγωνιστικά" σάιτ, σαν το aftodioikisi και το epoli με αναγνωρισιμότητα, εχουν αξία επισκεψιμότητας περίπου 75,36 χιλιάδες το χρόνο και 3,67 χιλιάδες ευρώ το χρόνο αντίστοιχα, αν ψάξει κανείς σε σάιτ που σου βγάζουν το traffic value.

Οι υπηρεσίες που παρείχε; Ούτε μπάνερ για το δήμο ούτε κάποια άμεση διαφήμιση, μόνο ειδήσεις για το συγκεκριμένο δήμο, δηλαδή έμμεση διαφήμιση (τις δράσεις του δήμου κλπ)..Ως εδώ όλα καλά ή μάλλον όχι καλά, αφού πολλά λεφτά για ένα σάιτ μικρής επισκεψιμότητας, άρα σπατάλη εις βάρος των δημοτών.

Το "ζουμί" όμως είναι αλλού : Προεκλογικά, "ευλογούσε" τον συγκεκριμένο δήμαρχο, του πήρε συνέντευξη (στους άλλους υποψηφίους δημάρχους δεν πήρε), πρόβαλλε την προεκλογική του συγκέντρωση ως είδηση (στους άλλους υποψηφίους δημάρχους όχι), τις κατηγορίες των άλλων υποψηφίων εναντίον του δεν τις εμφάνιζε ως ειδήσεις παρά μόνο τις δικές του απαντήσεις, προβάλλοντας τις κατηγορίες των αντιπάλων του ότι δεν στέκουν και με άλλους χαρακτηρισμούς! 

Δηλαδή; Διαφήμιση του δήμου αλλά και του... δημάρχου ως υποψηφίου με λεφτά του δημότη!!! Αν ο συγκεκριμένος δήμαρχος πλήρωνε από την τσέπη του για δική του διαφήμιση πέραν του δήμου το ενημερωτικό μέσο όλα θα ήταν καλα...Αλλα με τα λεφτά των δημοτών; Και μάλιστα σε ένα δήμο που τα οικονομικά του δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση αλλά μπαίνει μέσα....

Το θέμα είναι κάπως δύσκολο να το πάρει κανείς χαμπάρι (εμείς έχουμε όλα όσα χρειάζονται, ένα σωρό στοιχεία, στα χέρια μας και ταχουμε δώσει και αλλού) αν αναλογιστεί κανείς ότι το σάιτ δεν το γνωρίζουν όσους ρωτήσαμε.


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΩΝΗ  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ - ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΤΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ : ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ KAI ANHMEΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!