ΠΛΗΡΩΝΕ ΔΗΜΟΤΗ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ - 209Κ ΣΤΟ... ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΑΚΟΥΝΕ!!!

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΝΕΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ... "ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Σάλο έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις του επικεφαλή της παράταξης "Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη" για την χρηματοδότηση του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ηλιούπολης και τη μηδαμινή ακροαματικότητα που έχει.
Όπως κατήγγειλε ο Δημήτρης Ευαγγέλου η προηγούμενη διοίκηση του δήμου έχει "πετάξει σε ένα κάδο χωρίς πάτο", όπως χαρατηριστικά τόνισε, 181 χιλιάδες ευρώ για το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ηλιούπολης και η νυν διοίκηση άλλες 28 χιλιάδες ευρώ, στο σύνολο 209 χιλιάδες ευρώ..."Όσο ένα απορριμματοφόρο" σημείωσε με έμφαση ο επικεφαλής της παράταξης "Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη".
Το απίστευτο είναι ότι σύμφωνα με την έρευνα που έκανε ο κ. Ευαγγέλου η ακροαματικότητά του ήταν από το Δεκέμβριο του 2023 μέχρι σήμερα 15 άτομα!!!
Στην ερώτησή του απάντησε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Στάθης Ψυρρόπουλος, όπου σημείωσε μεταξύ άλλων, ότι θέλουμε να υπάρχει το δημοτικό ραδιόφωνο για να ακούγονται οι δημότες και έχουμε σκοπό να αναβαθμίσουμε το δημοτικό ραδιόφωνο.
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΩΝΗ έψαξε και βρήκε ότι  στον ιστότοπο του δημοτικού ραδιοφώνου γίνονται μόλις 41 ημερήσιες επισκέψεις το μήνα Μάρτιο 2024 με το "ταβάνι" του να είναι γύρω στις 100 επισκέψεις το Δεκέμβριο του 2023 σε μία πόλη 70 χιλιάδων δημοτών!!! :

Η αξία της επισκεψιμότητας του σάιτ του δημοτικού ραδιοφώνου σε δολάρια είναι μηδέν την ημέρα, άρα και μηδέν ευρώ! Δηλαδή δεν αξίζει χρηματοδότηση! (πηγή πίνακα και γραφήματος :ahrefs.com/traffic-checker
Εμείς θα είμαστε εδώ να παρακολουθούμε στη Διαύγεια τη χρηματοδότησή του αλλά και μέσω διάφορων σάιτ την ακροαματικότητά του και επισκεψιμότητά του...Μακάρι η νέα δημοτική αρχή να επιτύχει την αναβάθμισή του ώστε να το ακούνε χιλιάδες δημότες και να αξίζει σαν traffic value τη χρηματοδότησή του!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ - ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΤΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ : ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ KAI ANHMEΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!