ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑΘΗΣ ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

 ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

"Ορφανή" έμεινε η θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ποιότητας Ζωής μετά την παραίτηση του Νίκου Καραβαγγέλη, με τον ίδιο τον δήμαρχο Ηλιούπολης Στάθη Ψυρρόπουλο να αναλαμβάνει προσωπικά τον τομέα της καθαριότητας.

Σε ανάρτησή του ο κ. Ψυρρόπουλος, αφού εκφράζει δημόσια ευχαριστίες στον πρώην αντιδήμαρχο, γνωστοποιεί ότι για τους επόμενους μήνες θα αναλάβει ο ίδιος προσωπικά τον τομέα της καθαριότητας.

Μάλιστα δηλώνει ότι αναγνωρίζει τη μεγάλη ευθύνη αυτού του πόστου.

Η κίνηση αυτή κατά την εκτίμησή μας δείχνει αφενός το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει στην πόλη και αφετέρου τη μεγάλη σημασία που δίνει ο νέος δήμαρχος στον τομέα αυτό, για να αναλάβει προσωπικά την καθαριότητα.

Δείτε την ανάρτησή του :



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ-"ΒΟΜΒΑ" ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗ


ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗ : ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΑΓΕ, ΤΟ "ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ ΤΟΠΙΟ" ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ, Η.."ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ", ΤΑ ΦΑΟΥΛ ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ


ΗΡΘΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 1ΟΟ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΩΡΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ - ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΤΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ : ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ KAI ANHMEΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!