ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ : "ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ" Η ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΜΕ "ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ" ΔΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ - ΞΕΦΥΓΕ.... Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΓΚΩΔΗ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΗ - ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

 ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Καναπέδες, πολυθρόνες, κομοδίνα, γραφεία, καθιστικά, στρώματα, τζαμαρίες, καρέκλες, καδρόνια, τάβλες, σίδερα και κλαδιά κατακλύζουν τις γειτονιές της Ηλιούπολης , ειδικά στις περιοχές της Αγίας Μαύρας, των Αστυνομικών και της Αγίας Μαρίνας.

"Παρκαρισμένα" ογκώδη αντικείμενα και αδρανή υλικά δίπλα σε πεπαλαιωμένους κάδους απορριμμάτων, κάδους επί εποχής Καποδίστρια.

Κάτοικος καταγγέλει στα σόσιαλ μίντια ότι έχει τηλεφωνήσει στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου δύο εβδομάδες πριν και...ακόμα περιμένει.

Άλλη κάτοικος σε άλλη οδό της Ηλιούπολης, καταγγέλει πρόσωπο-με-πρόσωπο στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ότι οι σανίδες και τα κλαδιά παραμένουν επί 3 εβδομάδες δίπλα στον κάδο.

Το "χάπι" για την αντιμετώπιση της κατάστασης  έλλειψης καθαριότητας στην πόλη ήταν τελικά και δυστυχώς ασπιρίνη.

Όσο η δημοτική αρχή κωλυσιεργεί και δεν προσλαμβάνει προσωπικό και δε νοικιάζει ή δεν αγοράζει οχήματα περισυλλογής ογκωδών αντικειμένων και αδρανών υλικών (σύμφωνα με πληροφορίες μας διαθέτει μόλις 2 ή 3), ή δεν αναθέτει σε ιδιωτικές εταιρίες την περισυλλογή τους όπως έχει εξαγγείλει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Στάθης Ψυρρόπουλος η πόλη θα βρωμάει, όπως βρώμαγε και επί  διοίκησης Χατζηδάκη.

Θυμίζουμε ότι η καθαριότητα έριξε τον Βαλασόπουλο το 2019 και τον Χατζηδάκη το 2023....

Δείτε καταθλιπτικές εικόνες : (ΡΕΠΟΡΤΑΖ 17/3)














ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ - ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΥΡΑΣ, ΧΟΡΤΑΡΙΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ


Photo credit : ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΩΝΗ blog

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ - ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΤΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ : ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ KAI ANHMEΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!