ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ - ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΥΡΑΣ, ΧΟΡΤΑΡΙΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Όχι δεν είναι εικόνα από τροπική ζούγκλα ή από το βουνό του Υμηττού, αλλά από πλατεία της περιοχής της Αγίας Μαύρας, καθώς εγκατελειμένες στο...έλεος του Θεού παραμένουν οι περιοχές της Αγίας Μαύρας, αλλά και της Αγίας Μαρίνας από όσες διοικήσεις του δήμου πέρασαν, πλήν Θεόδωρου Γεωργάκη.

Και ενώ στην καθαριότητα η κατάσταση έχει βελτιωθεί επί αντιδημάρχου Καθαριότητας Νίκου Καραβαγγέλη, η συντήρηση πρασίνου δεν ειναι ελλιπής, αλλά ανύπαρκτη στην περιοχή της Αγίας Μαύρας, αφού έχουν περάσει μήνες από τότε που έγιναν οι τελευταίες εργασίες από την προηγούμενη διοίκηση επί Κόκλα.

Τα προβλήματα οφείλονται στην υποστελέχωση της υπηρεσίας Πρασίνου (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για προσωπικό με μονοψήφιο αριθμό ατόμων) με τα χέρια του νέου αντιδημάρχου κ. Βενετσανόπουλου να είναι "δεμένα" λόγω του αριθμού εργαζομένων που του παρέδωσε η  διοίκηση Χατζηδάκη, αυτό είναι ένα ελαφρυντικό. 

Άλλο ένα ελαφρυντικό είναι ο μικρός χρόνος ανάληψης καθηκόντων της νέας διοίκησης Ψυρρόπουλου (λιγότερος από τρεις μήνες).

Οφείλεται ωστόσο και στην κακή διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού  που συνεχίζεται και επί νέας διοίκησης Ψυρρόπουλου.

Κι αυτό γιατί όμως έχουμε δει στη Διαύγεια, έρχονται στους επόμενους μήνες προσλήψεις μεγαλύτερου αριθμού εργαζομένων σε δευτερεύοντες τομείς, όπως στον Πολιτισμό και στον Αθλητισμό (συν στον νευραλγικό τομέα της καθαριότητας) και λιγότερο στο πράσινο και στο περιβάλλον που αφορά την καθημερινότητα του δημότη.

Στη δημοσκόπηση της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ (δείτε εδω) οι δημότες, ανάμεσα σε 20 ζητήματα, ανέδειξαν ως 8ο σημαντικότερο ζήτημα το πράσινο, σε αντίθεση με τον πολιτισμό (16ο) και τον αθλητισμό (19ο). Τον δημότη τον ενδιαφέρει η καθημερινότητά του.

Δείτε καταθλιπτικές εικόνες :

Νησίδα επί της Λεωφ. Αλ. Παναγούλη (περιοχή Αγία Μαύρα)



Πλατεία επί της Λεωφ. Αρχιμήδους (περιοχή Αγία Μαύρα)




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ 21 ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ 55 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ


ΕΠΕΚΤΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ


ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΤΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ


Photo credit : ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΩΝΗ blog

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ - ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΤΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ : ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ KAI ANHMEΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!