ΜΠΑΡΑΖ "ΡΟΥΚΕΤΩΝ" ΚΑΤΑ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ-ΟΙ 117 ΤΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ, Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ "ΠΡΩΤ.Α. ΣΥΡΙΖΑ" ΚΑΙ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ "53"- ΗΧΗΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ, ΧΑΡΙΣΗ, ΗΛΙΟΠΟYΛΟΥ ΠΟΥ "ΒΛΕΠΟΥΝ" ΔΙΑΛΥΣΗ

 ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Βαθαίνει το ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ με τον εμφύλιο σπαραγμό που έχει ξεσπάσει

(δείτε εδω). 


"Πύραυλοι" στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο

Πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη εκτοξεύουν ο Γιώργος Σταθάκης και ο Ανδρέας Ξανθός με κείμενο που υπογράφουν 117 μέλη του κόμματος από τη Κρήτη (δείτε εδω) κατηγορώντας τον για "άγνοια προγραμματικών θέσεων" καθώς και για "έλλειμμα πολιτικής γνώσης και εμπειρίας".

Παράλληλα, η πρωτοβουλία "ΠΡΩΤ.Α. ΣΥΡΙΖΑ" (με μέλη ορισμένα της "Ομπρέλας") ζητά την παραίτηση Κασσελάκη από την προεδρία του κόμματος (δείτε εδω).

Δριμεία επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξαπέλυσε και ο Θοδωρής Δρίτσας καλώντας τον "να φτιάξει νέο κόμμα θέτοντας ευατόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ" (δείτε εδω).

Νωρίτερα ο επικεφαλής των "53" και πρώην ΥΠΟΙΚ Ευκλείδης Τσακαλώτος πεταξε "καρφιά" κατά του Σ. Κασσελάκη σημειώνοντας με έμφαση "ο αποκεφαλισμός δεν υπάρχει στην κουλτούρα της Αριστεράς, πόσο μάλλον από απόσταση" (δείτε εδω).


"Καμπανάκι" Αχτσιόγλου, Χαρίση και Ηλιόπουλου 

Κάλεσμα για "στοπ στον κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ" απήυθυνε η "ομάδα Αχτσιόγλου" με εσωκομματική παρέμβασή της "βλέποντας" "διαλυτική κρίση" στο κόμμα (δείτε εδω).


"Πυροσβεστική" παρέμβαση Σβίγγου-Βασιλειάδη

Οι γραμματείς του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγγου και Γιώργος Βασιλειάδης μέσα σε αυτό το εκρηκτικό κλίμα, απήυθηναν έκκληση για ενότητα (δείτε εδω).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ - ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΤΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ : ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ KAI ANHMEΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!