ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : "ΣΤΟ...ΧΟΡΟ" ΤΩΝ ΘΕΡΙΝΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ - ΠΟΣΟ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ-Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ε.Σ.Η.

 ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ

Πρεμιέρα για τις καλοκαιρινές εκπτώσεις σήμερα Δευτέρα 8/7 στη χώρα μας και στην Ηλιούπολη αρκετοί έμποροι έχουν "ντύσει" τις βιτρίνες τους με εκπτωτικές ταμπέλες.

Η αυλαία των θερινών εκπτώσεων θα πέσει στις 31 Αυγούστου.


Το...ύψος των εκπτώσεων - Γενναίες οι εκπτώσεις από τους και τις Ηλιουπολίτες-Ηλιουπολίτισσες καταστηματάρχες 
Σύμφωνα με τον Βασίλη Κορκίδη, οι εκπτώσεις αναμένεται να κυμανθούν από 30%-50% στη μεγαλύτερη περίοδο, ενώ προς το τέλος της θερινής σεζόν θα φτάσουν και το 70%.
Ήδη στα καταστήματα της πόλης μας, στις βιτρίνες βλέπουμε ταμπέλες με εκπτώσεις έως 50% και σε ορισμένες και έως 70%!


Οι προσδοκίες των εμπόρων της πόλης μας
Λόγω της υποχώρησης του πληθωρισμού στο 2,4% και του πληθωρισμού στα τρόφιμα, οι προσδοκίες του εμπορικού κόσμου της πόλης μας έχουν αναπτερωθεί.
Ωστόσο ανησυχούν για το μέλλον καθώς τα κόστη τους αυξάνονται, όπως και η φορολογική τους επιβάρυνση, ενώ αστάθμητος παράγοντας αβεβαιότητας παραμένει η επένδυση στο Ελληνικό αλλά και οι δράσεις για την τόνωση της τοπικής αγοράς από πλευράς δημοτικής αρχής.


Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ε.Σ.Η., τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων, δηλαδή στις 14 Ιουλίου (11πμ-8μμ).
Στις ταμπέλες των προϊόντων πρέπει να αναγράφεται και η προγενέστερη και η νέα τιμή.
Το ποσοστό της έκπτωσης υπολογίζεται με βάση την χαμηλότερη τιμή που εφάρμοσε ο έμπορος τις τελευταίες 30 ημέρες πριν την εφαρμογή της μείωσης της τιμής.
Δίνεται ιδιαίτερη προσοχή διότι τα πρόστιμα είναι "τσουχτερά" για τους καταστηματάρχες.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ - ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΤΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ : ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ KAI ANHMEΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!