ΕΝΤΟΝΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ "ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ" ΣΑΜΑΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - "ΡΕΛΑΝΣ" ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΚΑΛΠΕΣ; ΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


 
ΟΡΓΙΟ ΦΗΜΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

"Μετασεισμικές δονήσεις" έχουν προκαλέσει οι ομιλίες των πρώην πρωθυπουργών και προέδρων της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή.

Ειδικά η ομιλία Σαμαρά ήταν γεμάτη βολές κατά της πολιτικής που ακολουθεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο θέμα των ομόφυλων ζευγαριών, στην εξωτερική πολιτική και στις σχέσεις με την Τουρκία και σε άλλα θέματα.
Η φημολογία κάνει λόγο για ομάδα 15 γαλάζιων βουλευτών που θα αντιδράσουν με μπροστάρη τον Αντώνη Σαμαρά τον Σεπτέμβριο σε μία ελληνοτουρκική προσέγγιση με τη...Χάγη στο βάθος, καθώς επίκειται συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στην  επόμενη γενική συνέλευση του ΟΗΕ.
Οι πληροφορίες λένε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί να προτείνει ως ΠτΔ την Κατερίνα Σακελλαροπούλου εκ νέου αλλά επικρατεί προβληματισμός για το πώς θα αντιδράσουν οι σαμαρικοί και οι καραμανλικοί βουλευτές.
Το έτερο όνομα που ακούγεται ότι μπορεί να κατευνάσει τα πνεύματα στα εσωκομματικά και έχει ειδικό βάρος είναι αυτό του Κώστα Καραμανλή για ΠτΔ.
Αν και ο πρωθυπουργός σε πρόσφατη συνέντευξή του έκανε λόγο για εξάντληση της τετραετίας, εάν στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας δεν υπερψηφίσουν και οι 158 γαλάζιοι βουλευτές (αν και χρειάζονται 151 ψήφοι για την εκλογή) και υπάρχουν διαρροές μπορεί να σηκώσει το γάντι και να πάει σε πρόωρες εκλογές, ειδικά σε μία περίοδο που τα κόμματα της αντιπολίτευσης είναι κατακερματισμένα και δε μπορούν να σηκώσουν...κεφάλι.



Πηγές : triklopodia.grdnews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ - ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΤΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ : ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ KAI ANHMEΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!