ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ ΤΩΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Η ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ

 "ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ" ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Τους... επτά έφτασαν σε αριθμό οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μετά την χθεσινή ανακοίνωση της υποψηφιότητας της 47χρονης δικηγόρου Νάντιας Γιαννακοπούλου αλλά και του δημοσιογράφου Γιάννη Καννελάκη.

Φαβορί, σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων Stoiximan και Novibet, να κoψει πρώτος το νήμα εμφανίζεται ο Χάρης Δούκας με πιθανότητες 42,68%-46,12%.
Η πιθανότητα να διατηρήσει το..."θρόνο του" ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι 32,28%-33,97%.
Απο κει και πέρα στην τρίτη θέση των προγνωστικών έρχεται ο Παύλος Γερουλάνος με 11,53%-12,80% πιθανότητες να εκλεγεί πρόεδρος του Κινήματος και ακολουθούν ο Μιχάλης Κατρίνης με 5,38%-5,55% και η Νάντια Γιαννακοπούλου που αποτελεί έκπληξη να συγκεντρώνει τόσο μικρή πιθανότητα (3,10%-3,33%), έχοντας υποεκτιμηθεί από τις εταιρίες στοιχημάτων (σε αντίθεση με το Νίκο Ανδρουλάκη του οποίου οι πιθανότητες έχουν υπερεκτιμηθεί).
Στην τελευταία θέση η Μιλένα Αποστολή ως αουτσάιντερ με πιθανότητες 1,58%-1,66%.
Δείτε αποδόσεις :



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ - ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΤΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ : ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ KAI ANHMEΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!