Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιούλιος, 2024

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ

Εικόνα
    ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ Λάβετε μέρος στη δημοσκόπηση της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ αξιολογώντας  τη νέα διοίκηση Ψυρρόπουλου στο δήμο Ηλιούπολης  σε  ζητήματα που δεν άπτονται της καθημερινότητας του δημότη, αλλά αφορούν τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την κοινωνική πρόνοια, τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς, τα πάρκα, τις πλατείες, τις παιδικές χαρές, τα τεχνικά έργα, την αποφυγή ατυχημάτων,  την ύδρευση, την αποχέτευση, τα αντιπλημμυρικά έργα, τα ΑμεΑ, τα αδέσποτα.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕΦΤΕΛΗ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Ο ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ"

Εικόνα
  "ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ" Βαριές κατηγορίες εκτοξεύει κατά του Στάθη Ψυρρόπουλου ο πρώην αντιδήμαρχος Κώστας Σεφτελής προσάπτοντάς του ότι "φέρεται μικρόψυχα και διασπαστικά".

OΡΓΙΑΖΕΙ Η ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΩΣ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ Ν.ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Εικόνα
  ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Το όνομα του Σάκη Παπαβασιλείου ακούγεται τα τελευταία 24ωρα για τον πάγκο του "Ήλιου".

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ - TALK OF THE TOWN Η....ΜΟΚΕΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΠΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ!

Εικόνα
  ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΜΟΚΕΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟ ΧΩΜΑ Αντικείμενο καυστικών σχολίων στα τοπικά sites αλλά και περιπαικτικού σχολιασμού των κατοίκων στα σόσιαλ μίντια έγινε η..."ανάπλαση" του Πάρκου Μπελες στην Ηλιούπολη.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΟΔΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ Λ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Εικόνα
  ΕΚΤΑΚΤΗ, ΜΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ Χωρίς νερό αυτή τη στιγμή οι κάτοικοι στις οδούς Επιδαύρου και Αρματωλών στην Ηλιούπολη.

ΔΕΙΤΕ ΤΡΕΙΛΕΡ : "ENA TAΞΙΔΙ ΓΙΑ ΠΑΠΙΕΣ" - ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ"

Εικόνα
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΣΙΝΕΦΙΛ Προβολών παιδικών ταινιών...συνέχεια στο Cine Melina στην Ηλιούπολη με την ταινία "Ένα ταξίδι για πάπιες" να παίζεται σήμερα Δευτέρα 8/7 και αύριο Τρίτη 9/7 στις 9 μ.μ.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : "ΣΤΟ...ΧΟΡΟ" ΤΩΝ ΘΕΡΙΝΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ - ΠΟΣΟ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ-Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ε.Σ.Η.

Εικόνα
  ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ Πρεμιέρα για τις καλοκαιρινές εκπτώσεις σήμερα Δευτέρα 8/7 στη χώρα μας και στην Ηλιούπολη αρκετοί έμποροι έχουν "ντύσει" τις βιτρίνες τους με εκπτωτικές ταμπέλες.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ : ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΗ ΟΔΩΝ

Εικόνα
  ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ Την τοποθέτηση πινακίδας σήμανσης στη συμβολή των οδών Δωδεκανήσου με τις οδούς Κωνσταντινουπόλεως, Φιλελλήνων και Φθιώτιδος ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης.

ΕΝΤΟΝΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ "ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ" ΣΑΜΑΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - "ΡΕΛΑΝΣ" ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΚΑΛΠΕΣ; ΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Εικόνα
  ΟΡΓΙΟ ΦΗΜΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ "Μετασεισμικές δονήσεις" έχουν προκαλέσει οι ομιλίες των πρώην πρωθυπουργών και προέδρων της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή.

"ΜΠΑΜ"! ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Ο ΜΠΟΥΣΑΙ

Εικόνα
  ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ Τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης με τη Β' ομάδα θα φορά ο Γκέρτιαν Μπουσάι στη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ" - ΜΙΑ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ Α. ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ

Εικόνα
  "ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΙΝΕΜΑ ΠΑΕΙ ΠΛΑΤΕΙΑ" 'Το Παιδικό Σινεμά πάει Πλατεία" στην Ηλιούπολη και σήμερα Κυριακή 7/7 και ώρα 9 μ.μ. προβάλλεται η παιδική ταινία "Γάτες στο Μουσείο" στην Πλατεία Άγγελου Σικελιανού. 

ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Εικόνα
  ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Ματαιώθηκε προγραμματισμένος ηλεκτρονικός πλειστηριασμός ακινήτου του Ελληνικού Δημοσίου, που ανήκει χωροταξικά στο δήμο Ηλιούπολης, την Πέμπτη 4/7 μετά από άμεση παρέμβαση του δημάρχου Ηλιούπολης Στάθη Ψυρρόπουλου.

ΔΙΠΛΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ "ΧΤΥΠΗΜΑ" ΑΠ ΤΗ ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΔΥΟ "ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΩΝ" ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!

Εικόνα
  ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΠΑΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ Κύμα αλλαγών, ανανεώσεων αλλά και μεταγραφικών "βομβών" απ την ΑΟ ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης.

ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΑΟΥΛ" ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ - ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟΣ : "Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΠΛΗΤΤΕΤΑΙ ΜΕ ΘΙΓΕΙ"

Εικόνα
  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  Στήριξη στο πρόσωπο της κας Δήμητρας Κορμά παρέχει με ανάρτησή του ο Στάθης Ψυρρόπουλος στρέφοντας τα βέλη του κατά της αντιπολίτευσης και "σφυρίζοντας αδιάφορα" στην παραβίαση του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου εις βάρος δημοσιογράφου.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ" ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΕΖΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ "Δ.ΚΙΝΤΗΣ"

Εικόνα
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 9.30 Μ.Μ. Ντεμπούτο έκανε χθες Παρασκευή 5/7 η θεατρική παράσταση "Δον Κιχώτης" στο Δημοτικό Θέατρο Άλσους "Δ. Κιντής" στην Ηλιούπολη.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : Η CASUAL ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΣ ΜΟΥΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ" ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

Εικόνα
  ΔΕΙΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Στην πρεμιέρα της παράστασης "Δον Κιχώτης" στο Δημοτικό Θέατρο Άλσους "Δ. Κιντής" στην Ηλιούπολη βρέθηκε η Έφη Μουρίκη.

ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΥΙΚΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Εικόνα
  ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Από 1η Ιουλίου η Αίθουσα Μυικής Ενδυνάμωσης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης θα λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, για να καλύψει τις ανάγκες των δημοτών.

"ΜΠΑΣΙΜΟ" ΤΗΣ ATHENS ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ Σ. ΒΕΡΝΑΡΔΟ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ...ΚΕΝΟ

Εικόνα
  ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ Ζεστό ενδιαφέρον έδειξε τις προηγούμενες ημέρες η Καλλιθέα για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή του "Ήλιου" Σπύρο Βερνάρδο.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ...

Εικόνα
  ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ Στην τακτική συνέλευση των μελών του Δ.Σ. της ομάδας του Φωστήρα Ηλιούπολης στις 2/7 στις 7.30 μ.μ. έγιναν εκλογές και αναδείχθηκε το νέο Δ.Σ. του αθλητικού συλλόγου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Γ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ : "ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ...ΠΥΡΟΦΥΛΑΚΕΣ"!

Εικόνα
  ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Για "μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα" κάνει λόγο ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης με φόντο τις παραιτήσεις των δύο αντιπροέδρων των Σχολικών Επιτροπών Δήμου Ηλιούπολης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ : ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΥΓΑΣ

Εικόνα
  ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ Εγκαινιάστηκαν τα γραφεία των τοπικών κομματικών οργανώσεων του ΚΚΕ Ηλιούπολης προχθές Τετάρτη 3/7 το βράδυ.

"ΚΟΠΗΚΑΝ" ΣΕ Α' ΒΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΞΙ ΠΑΕ ΤΗΣ SUPERLEAGUE 2, ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΑΣΚΗΣΕ ΕΦΕΣΗ

Εικόνα
  ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ H Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ άναψε "κόκκινο φως" σε πρώτο βαθμό σε έξι ΠΑΕ της Superleague 2 και συγκεκριμένα σε Αιγάλεω, Ηλιούπολη, Καμπανιακό, Μακεδονικό, Διαγόρα και Ηρακλή.

"ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ" ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ...

Εικόνα
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΔΕ, ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Στην προχθεσινή συνεδρίαση της ΚΕΔΕ παρέστη ο υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος, ο οποίος παρέπεμψε το καυτό θέμα των οικονομικών των δήμων στην προσεχή συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας.

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ 26ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ...

Εικόνα
  ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ Σήμερα Παρασκευή 5/7 και αύριο Σάββατο 6/7 στις 9 μ.μ. στην Πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού (έναντι ΙΚΑ) στην Ηλιούπολη πραγματοποιείται το διήμερο παραδοσιακό πανηγύρι του Συλλόγου Ηπειρωτών Ηλιούπολης.

ΣΥΝΕΛΕΞΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙA ΚΑΙ ΒΙΒΛΙA ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ Η ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ "Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ"

Εικόνα
  "ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ"  Αξιέπαινη κοινωνική δράση ευθύνης πραγματοποίησε η Ομάδα Εθελοντών Δήμου Ηλιούπολης "Η Γειτονιά Μας" σε συνεργασία με τον "Σύλλογο Λανάσσα κατά του Παιδικού Καρκίνου".

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ ΥΨΟΥΣ 3.2ΟΟ ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ

Εικόνα
  ΤΙ ΠΟΣΟ ΕΚΤΑΜΙΕΥΕΤΑΙ Την καταβολή έκτακτων οικονομικών ενισχύσεων σε τρεις άπορους συνδημότες μας ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Εικόνα
  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Θύμα ληστείας έπεσε 62χρονος προχθές Τρίτη 2/7 στις 8.30 το βράδυ έξω από το σταθμό του Μετρό Ηλιούπολης στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

"ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ" - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Εικόνα
  ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ  ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟΥ Πρόσκληση για ειλικρινή δημόσιο διάλογο στον δήμαρχο Στάθη Ψυρρόπουλο απευθύνει ο Δημήτρης Ευαγγέλου, επικεφαλής της παράταξης "Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη".

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΛΛΟΙ ΕΝΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ 55+ ΕΤΩΝ - ΤΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ

Εικόνα
  ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΑ 75% ΑΠ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Στην πρόσληψη και τοποθέτηση εννέα εργαζομένων με το πρόγραμμα ΔΥΠΑ (πρόσληψη μακροχρόνια ανέργων 55-67 ετών επιδοτούμενων κατά 75% απ την κεντρική κυβέρνηση) προχώρησε ο δήμος Ηλιούπολης.

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

Εικόνα
  ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Στη δημιουργία Μητρώου Ευπαθών Ομάδων προχωρά ο δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας και τη Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΝΕΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΥΡΙΟ - ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΟΔΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ

Εικόνα
  ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ Δύσκολη τη ζωή των κατοίκων της Ηλιούπολης κάνουν οι διακοπές ηλεκτροδότησης, ειδικά εν μέσω θέρους και υψηλών θερμοκρασιών.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ" - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΠ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ -ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΥΡΕΣ

Εικόνα
  ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ "Βουνό" παραμένουν τα παράπονα των Ηλιουπολιτών και Ηλιουπολιτισσών με φόντο τις "αρρυθμίες" στην ομαλή λειτουργία του Cine Melina στην πόλη μας.

ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ ΤΩΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Η ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ

Εικόνα
  "ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ" ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ Τους... επτά έφτασαν σε αριθμό οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μετά την χθεσινή ανακοίνωση της υποψηφιότητας της 47χρονης δικηγόρου Νάντιας Γιαννακοπούλου αλλά και του δημοσιογράφου Γιάννη Καννελάκη.

ΗΡΘΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ

Εικόνα
  ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ Λάβετε μέρος στη δημοσκόπηση της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ αξιολογώντας  τη νέα διοίκηση Ψυρρόπουλου στο δήμο Ηλιούπολης  σε  ζητήματα που δεν άπτονται της καθημερινότητας του δημότη, αλλά αφορούν τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την κοινωνική πρόνοια, τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς, τα πάρκα, τις πλατείες, τις παιδικές χαρές, τα τεχνικά έργα, την αποφυγή ατυχημάτων,  την ύδρευση, την αποχέτευση, τα αντιπλημμυρικά έργα, τα ΑμεΑ, τα αδέσποτα.

"Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΣ" - ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΥΣ "Δ. ΚΙΝΤΗΣ" ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Εικόνα
  ΜΙΑ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ "Ο ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ" Η θεατρική παράσταση "Η Θάλασσα και ο Γέρος", η οποία ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία πριν λίγες μέρες, ανεβαίνει σήμερα Τετάρτη 3/7 και ώρα 9.30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Άλσους "Δ. Κιντής" στην Ηλιούοπολη.