ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ!

ΔΙΑΒAΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ

Η πρώτη ημέρα που τίθεται σε λειτουργία ένα από οχήματα που παρέλαβε η διοίκηση Χατζηδάκη με το "πρόγραμμα Φιλόδημος" είναι η σημερινή, σύμφωνα με ενημέρωση του δήμου Ηλιούπολης.

Το νέο απορριμματοφόρο έρχεται να καλύψει σημαντικές ανάγκες της πόλης για την αποκομιδή απορριμμάτων και ανακύκλωσης.
Αποτελεί το πρώτο όχημα από το πρόγραμμα Φιλόδημος που έλαβε πινακίδες και ετέθη σε λειτουργία.

Σχόλιο ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ
Για να μην απορούν οι συνδημότες μας γιατί κυκλοφόρησε σήμερα στις γειτονιές της πόλης το απορριμματοφόρο, η προηγούμενη διοίκηση παρέλαβε τα οχήματα από το πρόγραμα Φιλόδημος στον....τελευταίο μήνα της θητείας της δηλαδή Δεκέμβριο και συγκεκριμένα στις αρχές Δεκεμβρίου!!!
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση Χατζηδάκη δαπάνησε 1,35 εκατ. ευρώ για εννέα νέα οχήματα στην καθαριότητα, όταν έχει παροπλισμένα και ακινητοποιημένα 70 περίπου οχήματα, σύμφωνα με τον νυν δήμαρχο, πολλά εκ των οποίων οχήματα καθαριότητας, που χρειάζονταν απλά επισκευή και συντήρηση δηλαδή πολύ λιγότερα χρήματα! Κοινώς; Πεταμένα λεφτά!
Συγκεκριμένα πρόσφατα βγήκε στο Διαύγεια ένταλμα πληρωμής 295.120 ευρώ για την προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και ανακυκλώσιμων από το Πρόγραμμα Φιλόδημος!




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ - ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΤΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ : ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ KAI ANHMEΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!