ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΛΟΓΩ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗΣ

 Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΕΙΧΕ ΑΜΑΖΕΥΤΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΠΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ

Ο δήμος Ηλιούπολης, ανταποκρινόμενος στα αιτήματα των κατοίκων της πόλης, προχώρησε με εργαζόμενους και σχετικό όχημα JCB, που ήταν παροπλισμένο και ακινητοποιημένο επί δημαρχίας Χατζηδάκη, σε συντονισμένη επιχείρηση καθαρισμού δρόμου στην Άνω Ηλιούπολη από μπάζα λόγω κατολίσθησης.

Παρουσία του επιβλέποντος νέου δημάρχου Ηλιούπολης Στάθη Ψυρρόπουλου μαζεύτηκαν τα μπάζα, καθαρίστηκε και ο δρόμος και τοποθετήθηκαν σημάνσεις για την ασφάλεια των δημοτών, ενώ διανοίχθηκε μονοπάτι ώστε να διευκολυνθεί η διέλευση δημότη προς την οικία του.

Δείτε εικόνες :





Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μπάζα έμειναν αμάζευτα επί ένα μήνα από την προηγούμενη διοίκηση του δήμου με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να προβούν σε καταγγελίες που οδήγησαν σε σχετικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ (διαβάστε εδω). 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ - ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΤΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ : ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ KAI ANHMEΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!