ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : "ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ" ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ ΚΛΑΔΙΑ, ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ... ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ! ΦΩΤΟ

 


  ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ

Απελπιστική είναι η κατάσταση στις γειτονιές της Άνω Ηλιούπολης με στοιβαγμένα κλαδιά, μπάζα, στρώματα, ακόμα και...χριστουγεννιάτικα δέντρα παρατημένα δίπλα σε κάδους.

Τις τελευταίες ημέρες επί διοίκησης Χατζηδάκη, η πόλη έμοιαζε ρημαγμένο τοπίο με τα παρατημένα κλαδιά. 

Ορθώς ο νέος δήμαρχος της πόλης Στάθης Ψυρρόπουλος κήρυξε την πόλη σε κατάσταση έκτακτης αντιμετώπισης καθαριότητας, καλώντας τους κατοίκους να συμβάλλουν με εθελοντισμό για την αποκομιδή των ογκωδών αντικειμένων και κλαδιών. 

Φυσικά, δεν φτάνει...ο εθελοντισμός, θα ακολουθήσουν κι ενέργειες από τη νέα δημοτική αρχή που θα αφορούν το προσωπικό στην καθαριότητα, ενώ οι Ηλιουπολίτες και οι Ηλιουπολίτισσες ζητούν να επιβληθούν τσουχτερά πρόστιμα σε όσους παραβαίνουν τον κανονισμό στην καθαριότητα, στη μέτρηση της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ καθώς και προσλήψεις προσωπικού και αξιολόγηση προσωπικού (δείτε αναλυτικά εδω ).

Δείτε σημερινές εικόνες από την περιοχή της Αγίας Μαύρας :








Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στην καθαριότητα ο δήμος Θεσσαλονίκης (!) : Πρόσληψη προσωπικού, ανάκληση αδειών εργαζομένων και στο...βάθος πρόστιμα

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης, παρά το ότι οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα εργάζονται και Σάββατα (το 50%) και Κυριακές (το 25%), κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης όσον αφορά την καθαριότητα από το νέο δήμαρχο της πόλης μετά από παρέμβαση εισαγγελέα για την απελπιστική κατάσταση που επικρατούσε.

Ο νεοεκλεγείς Στέλιος Αγγελούδης  έθεσε σε εφαρμογή σχέδιο έκτακτης ανάγκης προχωρώντας σε ανάκληση των αδειών του Ιανουαρίου για τους υπαλλήλους στην καθαριότητα (διαβάστε εδω).

Μία δεύτερη ενέργεια της νέας δημοτικής αρχής είναι η προσπάθεια επιστροφής στην καθαριότητα που είχε αποσπαστεί σε άλλες υπηρεσίες.

Τρίτη ενέργεια αποτελεί η πρόσληψη 100 εργαζομένων με το πρόγραμμα της ΔΥΠΑ για την απασχόληση ανέργων 55-67 ετών (διαβάστε εδω).

Σε δεύτερο χρόνο η διοίκηση Αγγελούδη εξετάζει την επιβολή προστίμων σε δημότες που δεν τηρούν τον κανονισμό καθαριότητας για τα ογκώδη αντικείμενα (διαβάστε εδω). 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ - ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΤΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ : ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ KAI ANHMEΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!