ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

 


 ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΑΣΕ ΜΕ 22% ΔΙΑΦΟΡΑ

Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας των δημάρχων Ηλιούπολης που άσκησαν διοίκηση έχει περάσει πλέον ο επικεφαλής της παράταξης "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη".

Η διοίκηση Χατζηδάκη κατά τους κατοίκους της πόλης μας ήταν η χειρότερη που πέρασε από το "τιμόνι του πλοίου" του δήμου.

Οι παρακάτω εικόνες ντροπής με παρατημένα κομμένα κλαδιά, σε πεζοδρόμια και γκαζόν ή στα οδοστρώματα, είναι από την Άνω Ηλιούπολη, μεταξύ των οποίων και μπροστά στο 1ο Γυμνάσιο της πόλης, στην περιοχή της Αγίας Μαύρας.

Παρατημένα κομμένα κλαδιά δέντρων παραμένουν στην Άνω Ηλιούπολη επί εβδομάδες, παρά το φωτορεπορτάζ που είχαμε κάνει πριν καιρό (δείτε εδω) !

Μετακινήσαν προσωπικό από την καθαριότητα σε άλλες υπηρεσίες και να το χάλι....Δεν προσλαμβάνουν προσωπικό και η πόλη ζέχνει...Δεν αξιολογούν το υπάρχον προσωπικό με συνέπεια η παραγωγικότητα του εργαζόμενου να μη συνδέεται με μπόνους...Κι όλα αυτά όταν στο δήμο Καλαμάτας έκαναν αποκομιδή απορριμμάτων ανήμερα Πρωτοχρονιά και στο δήμο Θεσσαλονίκης το 50% του προσωπικού στην καθαριότητα εργάζεται Σαββατο και το 25% και Κυριακή!

Δείτε το χάλι της πόλης :






Photo credit : ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΩΝΗ blog

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ - ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΤΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ : ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ KAI ANHMEΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!