"ΣΤΟ ΧΟΡΟ" ΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ-ΠΟΣΟ "ΓΕΝΝΑΙΕΣ" ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το.... παζλ των προτιμήσεων των καταναλωτών στις χειμερινές εκπτώσεις στην Ηλιούπολη και τις προσδοκίες των ντόπιων εμπόρων και επιχειρηματιών καταγράφει η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΩΝΗ.


Πού κυμαίνονται οι εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα της Ηλιούπολης
Οι εκπτώσεις στις τιμές των εμπορικών στην πόλη μας ξεκινούν από 20% και φθάνουν έως και 60%-70%. Οι περισσότερες επιχειρήσεις προσφέρουν τα προϊόντα τους 30%-50% φθηνότερα.



Πού στρέφονται οι Ηλιουπολίτες και οι Ηλιουπολίτισσες καταναλωτές
Στην περίοδο των φετινών χειμερινών εκπτώσεων, που θα διαρκέσουν έως τις 29 Φεβρουαρίου, οι Ηλιουπολίτες και οι Ηλιουπολίτισσες αγοράζουν περισσότερο προϊόντα ένδυσης και υπόδυσης, συσκευές, ηλεκτρονικά, ηλεκτρικά, έπιπλα και είδη για το σπίτι σε αντίθεση με άλλες περιόδους, όπως στην εορταστική περίοδο Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς που πέρασε και ψώνισαν περισσότερο τρόφιμα, ποτά, παιχνίδια, καλλυντικά, επώνυμα brands και διάφορα είδη δώρων.
Έρευνα του Ινστιτούτου Εμπορίου και Υπηρεσιών ΙΝΕΜΥ-ΕΣΕΕ έδειξε ότι οι καταναλωτές έχουν κάνει στροφή στα φθηνότερα προϊόντα.

Οι προσδοκίες των ντόπιων καταστηματαρχών
Οι έμποροι στην Ηλιούπολη κρατούν "μικρό καλάθι", όσον αφορά το που θα θέσουν τον πήχυ των προσδοκιών για τα έσοδα των πωλήσεών τους στις χειμερινές εκπτώσεις. 
Σε αυτό συντελεί η αβεβαιότητα λόγω περιορισμένη ρευστότητας των καταναλωτών εξαιτίας της ακρίβειας σε βασικά είδη και είδη σουπερμάρκετ αλλά και σημαντικών δαπανών των καταναλωτών στις γιορτές, που εκτιμάται ότι ήταν ανεβασμένες σε σχέση με την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων του 2022 και της Πρωτοχρονιάς του 2023.
Έτσι για τις χειμερινές εκπτώσεις, ένας στους τέσσερις επιχειρηματίες αναμένει μείωση των πωλήσεων σε σχέση με πέρυσι, ένας περίπου στους δύο ότι θα κινηθούν σε μέτρια επίπεδα και το υπόλοιπο ότι θα υπάρξει αύξηση του τζίρου τους.


Η δική μας...πρόταση!
Στο κατάστημα Art Bijoux Accessories μπορείτε να βρείτε εκπληκτικές τσάντες Verde ελληνικής κατασκευής με σημαντική έκπτωση 30%. Επίσης αξιόλογη έκπτωση 30% είναι σε ισχύ σε όλα τα σακίδια!
Στο κατάστημα που βρίσκεται πλησίον της κεντρικής πλατείας (Κανάρη 31, Ηλιούπολη) προσφέρονται  τσάντες Nolah με έκπτωση 20% και θα συναντήσετε μεγάλη ποικιλλία από βραδινά τσαντάκια γεμάτα στυλ, πορτοφόλια και ζώνες μοναδικές με τιμές μειωμένες κατά 20%.
Και για τις παγερές ή κρύες μέρες; Ντυθείτε ζεστά με μείον 20% σε όλα τα χειμερινά αξεσουάρ : κασκόλ, εσάρπες, σκουφιά και γάντια!
Δείτε τα προϊόντα εδω




Με πληροφορίες από : thebest.grtanea.gr




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ - ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΤΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ : ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ KAI ANHMEΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!