"ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ" ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΟΙΞΕ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ- ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΖΟΥΜΑΚΑ ΗΡΘΕ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΜΕ "ΚΑΡΦΙΑ"-ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΘΕΜΑ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ο ΦΙΛΗΣ- ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

 Η' ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Η' ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ (ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ) KAI O ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

Σκηνικό διάλυσης στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ντόμινο καταιγιστικών εξελίξεων.

Τη διαγραφή Τζουμάκα (δείτε εδω) μετά τις βολές του κατά του Στέφανου Κασσελάκη ότι "τον Κασσελάκη τον έφερε η διαπλοκή εν γνώσει του Τσίπρα" (δείτε  εδω) ακολούθησαν τα πυρά στο νεο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον Πάνο Σκουρλέτη που τον χαρακτήρισε "διχαστικό" και "σταλινικό ως προς την άποψή του όποιου δεν του αρέσει φεύγει" (δείτε εδω) αλλά και από τον Ανδρέα Ξανθό (δείτε εδω).

Το σκηνικό πυροδοτήθηκε ακόμη περισσότερο, όταν το φως της δημοσιότητας στην Εφημερίδα των Συντακτών είδαν άρθρα του Στέφανου Κασσελάκη από το 2012, στα οποία ζητούσε απολύσεις στο δημόσιο τομέα και μείωση του κατώτατου μισθού (δείτε εδω), με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά "δε θυμάμαι τι εγραφα" (δείτε εδω).

Σήμερα το "ηφαίστειο συνεχίζει να κοχλάζει" και ήλθε  η αποχώρηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέλιου Κούλογλου με "καρφιά" κατά της ηγεσίας του κόμματος (δείτε εδω), ενώ στη συνέχεια ξέσπασε "πόλεμος" με την Κουμουνδούρου επειδή ο ευρωβουλευτής δεν παραδίδει την έδρα (δείτε εδω).

Την ίδια ώρα ο Νίκος Φίλης, ο οποίος είναι ο επικεφαλής της "Ομπρέλας" και ισχυρό στέλεχος της εσωκομματικής αντιπολίτευσης στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, διαμήνυσε ότι θα θέσει θέμα ηγεσίας στο συνέδριο (δείτε εδω).

Από την Κουμουνδούρου "βλέπουν" πίσω από τις επιθέσεις στο νεοεκλεγέντα πρόεδρο του κόμματος οργανωμένο σχέδιο για τη δημιουργία νέου κόμματος (δείτε εδω).

Ο αναβαθμισμένος με τη νέα ηγεσία Παύλος Πολάκης ανοίγει την πόρτα της εξόδου στα στελέχη που επιτίθενται στο Στέφανο Κασσελάκη, εξαπολύοντας μύδρους κατά του Νίκου Φίλη  (δείτε εδω).


"Στα κάγκελα" στελέχη της Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηλιούπολης 

Στην πόλη μας, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ορισμένα από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που στήριξαν Παπαδάτο στις δημοτικές εκλογές και πρόσκεινται στην "Ομπρέλα" του Νίκου Φίλη και στην "Κίνηση των 53" του Ευκλείδη Τσακαλώτου, είναι "στα κάγκελα" με τις αντιδημοκρατικές-ηγεμονικές πρακτικές του νέου προέδρου (διαγραφή Τζουμάκα) αλλά και με τις νεοφιλελεύθερες θέσεις του (τόσο με την τοποθέτησή του στον ΣΕΒ δείτε εδω όσο και με  τα άρθρα του).

Τόσο η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος σε λίγες ημέρες όσο και το Συνέδριο (αν τελικά φτάσουμε ως εκεί) θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο".


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ - ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΤΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ : ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ KAI ANHMEΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!